Restaurant Menu

Starters

 

Boiled or grilled white shrimps from Huelva

Gamba blanca de Huelva, hervida o pl.     

/13,00/100g

 

Grilled Scarlet Shrimps

Carabinero de Isla Cristina a la plancha    

/12,00/100g

 

Grilled lobster

Bogavante gallego a la plancha    

/7,50/100g

 

Salted anchovies 

Anchoas de Santoña en salazón, tostas y pimientos asados   

/12,00/6U

 

Smoked sardines

Lomos de sardina ahumada y tostas con tumaca   

/13,80/4U

 

Hand-sliced cured Ibérico Ham 

Jamón ibérico de bellota cortado a cuchillo    

/24,50

 

 

Salads and vegetables

 

Russian Salad with sea bass (a delicious blend with boiled eggs and potatoes)   

Ensaladilla rusa

/13,80

 

Home's Salad (Tomato, orange avocado, tuna and sliced spring onion) 

Ensalada Pequeño Barco

/14,10

 

Salad of tuna belly, tomatoes and spring onion  

Ensalada de atún y tomate raff

/14,60

 

Grilled vegetables with Romesco's Sauce 

Verduras de temporada a la parrilla con Romesco    

/15,30

 

Appetizers from the sea

 

Grilled scallops with white wine sauce     

Zamburiñas pl. con reduc. de Albariño

/15,10

 

Clams in Marinera's Sauce (onion, garlic, chilli, olive oil, White wine and tomato)     

Almejas a la marinera

/23,90

 

Spider Crab sauteed with vegetable and Scarlet Shrimp   

Changurro estilo Pequeño Barco

/18,80

 

Octopus Gallega (boiled octopus served with pimentón-spiced boiled potatoes)

Pulpo de Pedrero a la gallega con cachelos     

/21,80

 

Grilled Baby squids (calamari)

Chipirones de anzuelo a la parrilla     

/18,40

 

Andalussian style fried fish

 

Scarlet Shimp and Boletus mushrooms croquettes

Croquetas caseras de Boletus y carabinero     

/13,50/8U

 

Tender squid (calamari)

Calamares de Potera tiernos     

/17,20

 

Fried hake pieces with roasted peppers

Taquitos de merluza a la gaditana y pimientos asados     

/17,60

 

Scarlet Shrimps tempura

Tempura de colitas de carabinero y verduras     

/18,50

 

Rice dishes and stews simmering

 

Fideuá with monkfish and shrimps

Fideuá Cabellín marinera con rape y gambas     

/21,50

 

Soggy rice with lobster

Arroz meloso de bogavante gallego     

/26,40

 

Señoret rice with scarlet shrimps

Arroz seco del "Señoret" con verduritas     

/22,85

 

Soggy rice with seafood

Arroz caldoso con mariscos

/22,80

 

Fresh Fish

 

Sea bass baked in salt (min. 2 people, price per person)

Lubina estera a la sal, o a la espalda  

/23,750

 

Grilled Sea bass

Lubina estera a la espalda

/23,75

 

Hake's cocochas with pilpil sauce (olive oil and garlic)

Cocochas de merluza al Pilpil     

/30,50

 

Red tuna tartare

Tartar de atún rojo     

/22,50

 

Fresh hake in green sauce

Merluza de pincho en s./ verde     

/22,90

 

Salt-cod comfit in pilpil sauce (olive oil and garlic)

Delicias de merluza a la romana     

/22,80

 

Meat

 

Sliced sirloin steak with roasted garlic

Daditos de solomillo a los ajos tostados     

/20,50

 

Prime sirloin steak with foie

Solomillo con foie y reduc. de PX     

/24,50

 

Grilled beef steak

Entrecot de carne roja Premium     

/23,50

"We have information about allergens and food intolerances present in our dishes. We have

gluten-free bread. You can request more info from our staff (Reglamento UE 1169/2011)."

Postres

Artisan Desserts

 

Homemade cheesecake

Tarta de queso casera

/6,60

 

Puff pastry fig tarlet with two creams

Milhoja de crema y nata   

/6,00

 

Homemade chocolate coulant & mint ice cream

Locura de chocolate con helado de vanilla   

/6,00

 

Apple tatin & cinnamon ice cream

Tarta fina de manzana al horno con helado de canela     

/7,00

 

Homemade tiramisu

Tiramisú preparado en nuestro obrador     

/6,50

 

Roll crepes & vanilla ice cream

Filloas tradicionales de crema     

/6,00

 

Mango natural fruit carpaccio

Carpaccio de mango     

/6,00

 

Artisan ice cream (two scoops) Flavors to choose: 1.yogurt red berries, 2.chocolate, 3.vanilla, 4.almond nougat-turrón, 5.peach-melocotón, 6.cinnamon-canela, 7. lemon & giger-limón y jengibre.

Sorbetes y helados artesanos     

/6,00

 

 

 

 

 

IVA 10% incluido

 

 

Jorge Juan 104

Madrid 28009

(+34) 91 435 34 67

 

 

HORARIO

De martes a sábado

de 12.30 a 17.30h 

y de 19.30 a 1.00h.

Domingo 

de 12.30 a 17.30h.